OM-azon.: 035166

Hegyesi Laci bácsi: Let’s Colour… és lett

Hegyesi Laci bácsi: Let’s Colour… és lett

„2022. július 29-én hivatalosan is lezárásra került a Let’s Colour pályázati projekt – kezdi a valóságos tündérmesét Hegyesi Laci tanítóbácsi.

Ahhoz, hogy idáig eljussunk, az előző évben szerzett tapasztalatokkal úttörőként segített Lászlóné Molnár Ágnes és Kívés Éva. Köszönettel tartozunk Szoykáné Demjén Mónikának, aki a júliusi forróságban elsőként verbuvált, később forgatott ecsetet, létrát, hengert, és még dokumentumfilmet is.
Az előkészületi munkákban fontos szerepet vállalt Rácz János és Györe Attila. Ők nagypapai és édesapai minőségben az épület külső ívének visszavakolását végezték el.
Hálásak vagyunk a helyszínen elkészített szendvicsekért is.
Mondhatnánk, ez a jó mulatság férfimunka volt, de hősnőink is akadtak sokan, kik vitték a munka dandárját.
Volt, aki eszközökkel segített, volt, aki létrázott gerincbántalmai ellenére is.
Nem szabad megfeledkeznünk a rengeteg szavazatról sem, ami hozzásegített minket a győzelemhez.
A Let’s Colour Településszépítő Egyesület és a SUPER11 csapatának hivatalos statisztikái szerint 76 önkéntes dolgozott. Köztük Kajtár Andrea, az iskola intézményvezetője, valamint Bányai Amir kerületi képviselő úr is. A csapat tagjai 181 liter festéket oszlattak el 376 négyzetméternyi felületen.
Ma elégedetten tekintünk vissza munkánkra. Örülünk hogy részesei lehettünk ennek a nagy közösségi megmozdulásnak.
Kívánjuk, hogy az idáig vezető út éppúgy inspiráljon másokat is, mint a festett falak színkavalkádjának harmóniája! – A sokszínűség tesz minket is nagyszerűvé.”
Kiegészítés:
A Török Flóris Általános Iskola tollából:
„Hegyesi László tanítónk volt, ki újra nekifogott és végig is vitte a pályázatot, az azzal járó előkészületekkel, szervezőmunkájával, lelkesítésével, szakértelmével és munkaerejével. Mónika és Laci nélkül nem győztünk volna ezen a projekten.
KÖSZÖNJÜK!”